Little Known Facts About kyparissia booking.

Wiki Article

We loved anything ! The villa was ideal for us . The pool region and think about. The man who greeted us and also the team were all really attentive ! Thank you

This is a good lodge family run they've existed for thirty+ yrs and thinking of the crisis endured and covid they nevertheless give as much as they are able to I like to recommend it pleasant quaint city very little Harbour it’s Tremendous rather and peaceful

Διαμονή σε ξενοδοχεία, διαμερίσματα και ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Κυπαρισσία

Lately renovated, this lodge is now a member of the Artwork Resorts and is particularly conveniently close to the archaeological web-sites, the Beach front and Found within just a good looking and tranquil pure surroundings.

Εξερευνήστε τις επιλογές σας και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει για ονειρεμένες διακοπές στην Κυπαρισσία!

Έτσι ξέρουμε ότι τα σχόλιά μας προέρχονται από πραγματικούς πελάτες που έχουν μείνει στο κατάλυμα.

Και στο τέλος, ένα σχόλιο Μετά το ταξίδι τους, οι πελάτες μας σχολιάζουν τη διαμονή τους.

Και στο τέλος, ένα σχόλιο Μετά το ταξίδι τους, οι πελάτες μας σχολιάζουν τη διαμονή τους.

Καθαρό άνετο και πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής! Συστήνεται ανεπιφύλακτα!

Στο κέντρο της Κυπαρισσίας θα βρείτε από πλήρως εξοπλισμένα οικογενειακά διαμερίσματα μέχρι μοντέρνα ξενοδοχεία τριών αστέρων. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, το σίγουρο είναι ότι θα click here απολαύσετε την ελληνική φιλοξενία καθώς και μοντέρνες ανέσεις όπως πρωινό, δωρεάν ίντερνετ, κλιματιζόμενα δωμάτια και εκπληκτική θέα του Ιονίου.

Το αυτοκίνητο θα το αφήσεις υποχρεωτικά στο μεγάλο πλάτωμα έξω από την πύλη του κάστρου, γιατί τρόπος να εκτιμήσεις την ομορφιά της χωρίς να την περπατήσεις δεν υπάρχει. Θα το καταλάβεις, ανακαλύπτοντας πίσω από κάθε γωνία και κάθε στροφή του δρόμου άλλη μια φαντασμαγορική θέα στην θάλασσα και τις κεραμοσκεπές της πόλης που απλώνεται μέχρι την άκρη της.

Είτε επιλέξετε να μείνετε μέσα στην πόλη είτε στο Καλό Νερό και άλλα χωριά, οι διακοπές σας θα συνοδευτούν από γαλήνη και ηρεμία, όμορφες εικόνες και μαγευτική θέα του Ιουνίου Πελάγους.

Πολλοί από τους πελάτες μας έρχονται συχνά και ο κύριος λόγος είναι η άριστη φιλοξενία μας και η καθαρή παραλία που διαθέτουμε. Σας περιμένουμε λοιπόν να μας γνωρίσετε και από κοντά. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε επιπλέον θελήσετε να ρωτήσετε για την φιλοξενία μας.

Ξεκινώντας την περιήγηση μας δίπλα από τα τείχη και διασχίζοντας τα σοκάκια της Άνω Πόλης, σχεδόν θα μεταφερθούμε σε μια άλλη εποχή, περνώντας ανάμεσα από κτίρια μιας αρχιτεκτονικής πολύ διαφορετικής από αυτή που έχουμε συνηθίσει να αντικρίζουμε στους πολύβουους δρόμους της πόλης. 

Report this wiki page